Vibeke Moldberg, født 1957, er portrætmaler, men arbejder også med naturalistiske motiver i olie og akryl.

Vibeke er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi, Kunstakademiets Arkitektskole i København, Holbæk Kunsthøjskole og på Glyptoteket i København.
Har bl.a. udstillet i Lægeforeningen i København. Muren i Helsingør. Tivoli i København og Tinghuset i Fredensborg. Har været portrættegner i Tivoli i 5 år.

Har malet og tegnet hele livet, er portrætmaler, men arbejder også med naturalistiske motiver: Mother Nature: mennesket, blomsten, dyret, frugten, solopgangen, vandet og bølgen skildres ofte i hendes billeder med stor virtuositet.... Malemåden er livlig, ekspressiv og colouristisk. Lyset, som skildres fra højlys helt ned i dybe skyggepartier, er med til at beskrive formen, som ofte nærmer sig tegneseriens enkle stil. I sit studie af bølger lægges særlig vægt på vandets forskellige grader af gennemsigtighed, styrker, og reflektioner. I vandets bevægelser og det fulde spektrum af farver opstår samspillet mellem lys og vand [videre læsning]...

Nyåbnet galleri i Helsingør: Kunsten er Grøn.

Vibeke Moldberg har åbnet galleri og atelier i et kælderrum på Skydebane Allé. Hun kalder det Galleri Grøn, for i forhold til bykernen ligger det omtrent på linje med Galleri Orange på Badevej. Galleriet ligger hyggeligt ud til gårdhaven, hvor Skydebane Allé munder ud til Kongevejen 13. Der er åbent tirsdag og onsdag kl. 13-17. 

                                                                                                 solnedgang     

solnedgang

   Køb Vibekes bog "Mission Impossible, om kreativitetens magi" i Galleri Grøn eller på Hovgårdsvej 6, 3060 Espergærde. Pris: 200 kr


Se flere billeder i galleriet...