Vibeke Moldberg, født 1957, er portrætmaler, men arbejder også med naturalistiske motiver i olie og akryl.

Vibeke er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi, Kunstakademiets Arkitektskole i København, Holbæk Kunsthøjskole og på Glyptoteket i København.
Har bl.a. udstillet i Lægeforeningen i København. Muren i Helsingør. Tivoli i København og Tinghuset i Fredensborg. Har været portrættegner i Tivoli i 5 år.

Har malet og tegnet hele livet, er portrætmaler, men arbejder også med naturalistiske motiver: Mother Nature: mennesket, blomsten, dyret, frugten, solopgangen, vandet og bølgen skildres ofte i hendes billeder med stor virtuositet.... Malemåden er livlig, ekspressiv og colouristisk. Lyset, som skildres fra højlys helt ned i dybe skyggepartier, er med til at beskrive formen, som ofte nærmer sig tegneseriens enkle stil. I sit studie af bølger lægges særlig vægt på vandets forskellige grader af gennemsigtighed, styrker, og reflektioner. I vandets bevægelser og det fulde spektrum af farver opstår samspillet mellem lys og vand [videre læsning]...

Mit atelier/tegnestue ligger på Hovgårdsvej 6, 3060 Espergærde.

                                   Årets kunstner 2021. Jeg blev kåret til årets kunstner i Kunstforeningen for Helsingør og Omegn i 2021- det var en stor ære og jeg blev meget glad.

solnedgang
solnedgang

Nu kan du få print af mine malerier på forskellige materialer f.eks på canvas, pude, taske eller en kaffekop gennem pixels.com.    

Min bog "Mission Impossible, om kreativitetens magi". Kan købes på Amazon eller direkte igennem mig.


Se flere billeder i galleriet...